ASU Politehnica și-a anunțat planurile pentru perioada rece. Majoritatea adversarilor din teste...

ASU Politehnica și-a anunțat planurile pentru perioada rece. Majoritatea adversarilor din teste ai ”Băieților în ghete” sunt din zona de vest

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica se va reuni la mijlocul lunii pentru reluarea antrenamentelor și va avea parte de un cantonament pe plan local. Tehnicianul Bogdan Andone își dorește opt jocuri amicale înainte de reluarea Ligii a II-a iar oficial au fost anunțate numele a cinci dintre adversarele din teste. Majoritatea oponenților sunt din ligile inferioare.

”Băieții în ghete” se reunesc pe data de 15 ianuarie și în primele două săptămâni vor avea un program de reacomodare cu efortul.


Primul test va fi unul mai ușor, pe 20 ianuarie ASU Poli întâlnește divizionara D Cocoșul Orțișoara. Peste o săptămână e programat un joc cu un adversar ceva mai solid, Național Sebiș, din Liga a III-a. Pe 31 ianuarie alb-violeții vor întâlni fosta rivală din Timiș, ACS Ghiroda, echipă care se află acum pe locul 9 în C4. Patru zile mai târziu e programată întâlnirea cu CSM Școlar Reșița, grupare din același eșalon. Aceste două jocuri vor avea loc sigur la Timișoara. Ultimul test va fi cu CSM Lugoj, în data de 17 februarie, cu o săptămână înainte de reluarea competiției. Andone și compania caută de asemenea adversari pentru datele de 6, 8 și 9 februarie. Urmează de asemenea să se stabilească orele exacte de start și locația celorlaltor partide.

În această pauză competițională ASU Politehnica nu va mai pleca din oraș pentru stagiul centralizat de pregătire. Echipa va fi cazată în perioada 29 ianuarie – 9 februarie la Casa Oamenilor de Știință a UPT-ului.

Primul meci oficial din 2018 pentru ASU Poli va fi probabil pe 24 februarie, pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, ocupanta locului 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.