Bătrân imobilizat la pat, ucis în bătaie în propria casă. Principalul suspect:...

Bătrân imobilizat la pat, ucis în bătaie în propria casă. Principalul suspect: fostul său ginere. Ce descoperire macabră au făcut polițiștii la locul crimei

0
DISTRIBUIȚI

Un bărbat a fost găsit aseară fără suflare de rude, în apartamentul său din Arad. Imobilizat la pat, acesta era îngrijit de fostul său ginere, care le-a și chemat spunând că omul a căzut și s-a lovit. Polițiștii ajunși la fața locului, după ce paramedicii de la SMURD, alertați în urma unui apel la 112, nu au reușit să resusciteze victima, au constatat că bătrânul nu a murit de moarte bună, scrie aradon.ro.

O femeie și-a rugat fostul soț să aibă grijă de tatăl ei, înainte ca bătrânul să fie internat la spital.


Timp de o săptămână, fostul ginere a locuit cu omul imobilizat la pat, care astăzi urma să fie transferat într-o unitate medicală din Arad. Aseară, spun vecinii bătrânului, fostul ginere s-a îmbătat, iar la scurt timp le-a sunat pe rudele victimei spunându-le că aceasta a căzut și s-a lovit. Ajunși la fața locului, oamenii au sunat imediat la 112. A venit un echipaj SMURD, însă paramedicii nu au putut decât să constate decesul, alertând însă și poliția. Asta pentru că, potrivit unor surse citate de aradon.ro, bătrânul avea mai multe răni pe corp. Anchetatorii au descoperit că victima suferise și un traumatism cranio cerebral deschis. Cel mai probabil, bătrânul fusese lovit cu o bucată de lemn pe tot corpul, mai spun sursele citate. Iar suspect principal este fostul ginere al bărbatului.

Acesta a fost reținut și urmează să fie audiat de procurorul de caz.

“Am dispus începerea urmăririi penale in rem pentru infracțiunea de omor și efectuarea unei cercetări la fața locului. Ajunși în locuință am constatat că victima prezintă multiple leziuni pe tot corpul, iar în zona capului are un traumatism cranio-cerebral deschis. Continuăm urmărirea penală față de un suspect sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, a declarat Pavel Palcu, procuror criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.