Cresc salariile angajaților Consiliului Județean Timiș. Vezi lista majorărilor

Cresc salariile angajaților Consiliului Județean Timiș. Vezi lista majorărilor

0
DISTRIBUIȚI

Salariile angajaților din cadrul Consiliului Județean Timiș cresc la început de 2018. Astăzi, în cadrul unei ședințe de plen, aleșii județeni au votat noua grilă de salarizare pentru angajații din cadrul instituției. Practic, este vorba de indexarea salariilor cu sumele aferente plății contribuțiilor sociale, dar și de măriri cuprinse între 5 și 10%.

Conform anexei proiectului votat astăzi de aleșii județeni, din ianuarie 2018, secretarul CJ Timiș va avea un salariu de 15.200 de lei, în vreme ce un director general va încasa lunar 14.554 de lei.


Și arhitectul-șef va avea parte de o mărire de salariu, acesta încasând lunar, în baza proiectului votat de CJ Timiș 15.554 de lei.

13.756 de lei este suma pe care o va încasa, în fiecare lună, un director executiv, în vreme ce un șef de serviciu din cadrul CJ Timiș va avea un salariu de 12.768 de lei, iar un șef de birou, 12.293 lei. Salariile consilierilor din cadrul CJ Timiș vor varia între 6.000 de lei și 10.000 de lei pe lună, în funcție de pregătirea și atribuțiile fiecărui angajat.

„1. Personalul care exercită activitate de control financiar preventiv beneficiază de o majorare a salariului de bază cu 10% 2. Personalul care deține titlul științific de doctor beneficiază de o indemnizație lunară de 50% din nivelul salariului de bază minim brut pe țară garantat în plată, dacă își desfășoară activitatea în domeniul pentru care deține titlul. 3. Salariile de bază pentru funcțiile de conducere cuprind sporul de vechime în muncă la nivel maxim”, se arată în proiectul votat în ședința CJ Timiș.

„Conform Legii salarizării unice s-a schimbat procedura și în fiecare an va trebui aprobat așa cum s-a aprobat și acum salarizarea pe fiecare categorie în parte. Vreau să vă spun că efectiv salariile vor crește cu un procent cuprins între 4 și 10% pentru angajații consiliului județean și ai instituțiilor din subordine prin ceea ce înseamnă trecerea contribuțiilor la angajat”, a explicat președintele CJ Timiș, Călin Dobra.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.