Inspectoratul Școlar Timiș se mută din centrul Timișoarei. Ce proiect a adoptat...

Inspectoratul Școlar Timiș se mută din centrul Timișoarei. Ce proiect a adoptat Guvernul

0
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul Școlar Timiș se mută din centrul Timișoarei. În viitorul apropiat, instituția își va desfășura activitatea în clădirea în care a funcționat Liceul Tehnologic Agricol „Petru Botiș”, aflată pe Calea Aradului.

Asta după ce astăzi, în ședința de Guvern, s-a aprobat o hotărâre privind „înscrierea unui imobil în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului și darea acestuia în administrarea Ministerului Educației Naționale, pentru Inspectoratul Școlar județean Timiș”.

Reamintim că Inspectoratul Școlar Timiș își desfășoară activitatea într-o clădire a Fundației Caritatea, situată pe B-dul C.D.


Loga, vizavi de sediul Primăriei Timișoara, pentru care Ministerul Educației plătește o chirie lunară de aproximativ 3.000 de euro. În luna noiembrie a anului trecut, contractul de închiriere a expirat.

Inspectoratul Școlar Timiș ar urma să se mute în clădirea de pe Calea Aradului după ce spațiul va fi modernizat. Imobilul se află pe un teren ce are o suprafață de peste 31.000 de metri pătrați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.