Motivul pentru care concertul de Sfântul Ioan al Filarmonicii „Banatul” a fost...

Motivul pentru care concertul de Sfântul Ioan al Filarmonicii „Banatul” a fost anulat UPDATE De ce s-au revoltat artiștii

0
DISTRIBUIȚI

filarmonica

Concertul simfonic de Sfântul Ioan, care ar fi trebuit să aibă loc în această seară, de la ora 19.00, la Filarmonica Banatul, a fost anulat. Directorul instituției, Ioan Gârboni, anunță că motivul este faptul că mai mulți soliști sunt bolnavi.

“Filarmonica Banatul anunță publicul meloman că, din cauza numeroaselor îmbolnăviri în rândul orchestrei, concertul din seara aceasta nu va avea loc”, a afirmat Ioan Gârboni.

Concertul va fi reprogramat pentru marți, 16 ianuarie, iar biletele vândute rămân valabile.

Potrivit reprezentanților instituției, solicitările de restituire a biletelor și returnare a banilor se pot face la casieria filarmonicii, în timpul programului obișnuit.

UPDATE Mai mulți angajați ai Filarmonicii Banatul spun că altele ar fi motivele pentru care concertul din această seară a fost anulat. În realitate, doar unul din cei peste 180 de angajați ai instituției este în concediu medical și că, de fapt, concertul ar fi fost anulat pentru că o parte din personal avea liber, după ce a acceptat să cânte la un concert din luna noiembrie.

“Ioan Gârboni a obligat angajații instituției să cânte la concertul lui Tudor Gheorghe din luna noiembrie, care a avut loc duminica, plus că noi i-am spus că nu mai vrem să cântăm la concerte private, separate de stagiunea noastră.


Atunci el ne-a spus că cine va cânta la acel concert, va primi trei zile libere. Astfel, a pus la avizierul filarmonicii un act în care se specifica clar că zilele de 3, 4 și 5 ianuarie sunt libere pentru cei care au cântat la concertul lui Tudor Gheorghe. Astăzi, Ioan Gârboni a venit pe scenă, s-a rățoit la noi când a văzut că nu sunt toți angajații prezenți, pentru că au liber, susținea că nici nu există acea hârtie și că doar zilele de 3 și 4 ianuarie erau libere. Ne-a amenințat cu niște lucruri și apoi am aflat că a fost anulat concertul”, ne-a declarat unul dintre angajații Filarmonicii Banatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.