Polițist de la Antidrog, luat pe capota mașinii de un traficant în...

Polițist de la Antidrog, luat pe capota mașinii de un traficant în timpul unui flagrant. Vezi câte droguri avea suspectul UPDATE Cine erau dealerii

1
DISTRIBUIȚI

Un polițist de la „Crimă Orghaizată” Timișoara a fost rănit azi-noapte în timpul unui flagrant. Investigatorii știau că suspectul urma să vândă 1200 de pastile de MDMA.


În momentul în care s-a văzut încolțit, traficantul a încercat să scape, unul dintre ofițeri fiind luat pe capota mașinii și trântit la pământ. Polițistul s-a ales cu mai multe răni în zona capului. În timpul percheziției efectuate la domiciliul suspectului, anchetatorii au mai găsit alte 100 de pastile de MDMA. Valoarea drogurilor confiscate se ridică la 52.000 de lei. Suspectul a fost reținut de DIICOT și urmează să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de mare risc și ultraj.

UPDATE Suspectul este originar din Drobeta Turnu Severin și racolase doi studenți de la facultatea de Automatică și Calculatoare a Universității Politehnica Timișoara care îi vindeau drogurile. Și cei doi au fost reținuți.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.