Roxana Iliescu îl acuză pe Nicolae Robu de ipocrizie. De ce spune...

Roxana Iliescu îl acuză pe Nicolae Robu de ipocrizie. De ce spune că pentru primarul Timișoarei primează interesul politic VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Centrele de colectare a legumelor și fructelor, proiect inițiat de PMP, care a fost pe lista promisiunilor electorale, este în „stand by”. Pentru ca primul centru să prindă contur este nevoie și de voturi din partea reprezentanților PNL din cadrul Consiliului Județean Timiș, care nu-l acordă, mărul discordiei fiind locația sa.

Tomnaticul este varianta susținută de majoritatea PMP și PSD, în timp ce liberalii vor acorda votul doar dacă proiectul-pilot se va construi în Lovrin, care-l are primar pe Marius Vasile Graur (PNL). „Până la urmă a fost o prostie cât Casa Poporului. Iresponsabilitate. Prostie din partea celor care au blocat proiectul, iar aici mă refer la colegii din PNL. Ne-au trebuit două treimi pentru a trece acest proiect foarte bun pentru timișeni, indiferent de locația primului centru. Dacă nu se va schimba acest mod al unora de a face politică, cel pe care l-am văzut în 2017, vom discuta de proiecte blocate. Suntem într-o situație delicate în acest an. În 2018 vom avea unul dintre cele mai mari bugete pentru Timiș, însă banii vor fi degeaba dacă nu vom implementa proiecte”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu.

Fotografiile cu Nicolae Robu, care a apărut la conferința de presă cu legume de plastic, au stârnit amuzamentul multora, iar Roxana Iliescu în acuză de ipocrizie.


„Am avut ocazia în 2017 să ajutăm micul producător local cu aceste centre de colectare a fructelor și legumelor. Câtă ipocrizie! Îl puteam ajuta la modul propriu. Acum ce facem, mirosim în conferința de presă legume? Am stat de vorbă cu producătorii locali și nu pot înțelege. Pentru mine e de neînțeles. Cum poți altfel cataloga, când CJ Timiș a promovat un proiect pentru producătorul local care a fost blocat de PNL”, a spus, stupefiată, Roxana Iliescu, invitată la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Vicepreședintele Consiliului Județean Timiș a avut un dialog cu Nicolae Robu în ceea ce privește soarta centrelor de colectare a legumelor și fructelor, la capătul căreia primarul Timișoarei i-a lăsat o altă primă impresie. „M-a asigurat că dacă lucrurile vor sta așa cum îi menționasem – și precisez că erau informații legate de prima locație oferită de primarul Lovrinului – că cei din grupul care reprezintă PNL în CJ Timiș vor susține proiectul, nu îl vor bloca. Ați văzut ce s-a întâmplat mai apoi. Am considerat că e greșit informat, că îi lipsesc informații. Cu documentele în față l-am sunat, am crezut că va fi un dialog constructive, însă nu a fost așa, pentru că a prevalat interesul politic”, a dezvăluit Roxana Iliescu, aflată în studioul HDV.

Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.