Trei bărbaţi dați în urmărire, depistaţi în aceeaşi zi, la acelaşi punct...

Trei bărbaţi dați în urmărire, depistaţi în aceeaşi zi, la acelaşi punct de trecere al frontierei

0
DISTRIBUIȚI

Zi cu succes pentru poliţiştii de frontieră din vestul ţării, care au depistat trei bărbaţi pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare. Cu toţii au încercat să treacă ilegal graniţa prin acelaşi punct, Nădlac II – Csanadpalota, conform aradon.ro.

Primul dintre aceştia a fost şi cel mai tânăr.


Ionuţ C., în vârstă de 24 de ani, din Vrancea, era căutat pentru pentru executarea unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea mai multor infracţiuni în trafic. Acum, după ce a fost reţinut, acesta trebuie să ispăşească 1 an şi o lună de închisoare.

În vârstă de 40 de ani, Vasile B., cel de-al doilea depistat la frontiera de vest, din Bacău, era căutat de autorităţile din Italia pentru săvârşirea infracţiuni contra proprietăţii. Al treilea român care a fost prins de poliţiştii de frontieră este Ionuţ C., de 38 de ani, din Gorj. Şi în cazul său era emis un mandat european de arestare, fiind căutat de autorităţile din Germania pentru aceeaşi cauză, infracţiuni contra proprietăţii.

În toate cazurile bărbaţii au fost predaţi către IPJ Arad, care urmează să ia măsurile legale ce se impun.

Foto: Adrian Pîclișan (arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.