Ziua Înrăgostiţilor se sărbătoreşte cu Direcţia 5 la Timişoara

Ziua Înrăgostiţilor se sărbătoreşte cu Direcţia 5 la Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Direcția 5, trupa care celebrează iubirea încă de la începutul carierei, va susține un concert pe data de 14 februarie, la Filarmonica Banatul din Timișoara. „All About Love & Valentine`s Day” este concertul pe care artiștii îl dăruiesc timișorenilor care vor să se bucure de sărbătoarea iubirii într-un eveniment special.

„Suntem bucuroși să revenim la Timișoara, publicul de aici ne-a primit întotdeauna cu brațele deschise și foarte multă căldură. De aceea am ales ca în acest an să sărbătorim dragostea aici, unde ne-am simțit întotdeauna acasă”, spune Marian Ionescu, liderul trupei.

Direcția 5 a luat naștere în anul 1990, la București. În cei 27 de ani de carieră muzicală, a lansat peste 30 de discuri, sute de cântece și a colaborat cu numeroși artiști din muzica românească precum: Paula Seling, Loredana Groza, Monica Anghel, Andreea Bănică, Lidia Buble, Alina Crișan – Alinka, Nicoleta Nucă și mulți alții. În 1991 lansează primul disc: “La vulturul de mare cu peștele în ghiare”. În același an prezintă două melodii la Festivalul de la Bregenz, Austria, obținând premiul al II-lea. În 1993 lansează discul “Seducție”, iar în 1994 lansează simultan în România, Belgia și Luxemburg discul “Pantofi de lac”.

În 1998, direcția 5 revine cu single-ul “Altul mai bun”, urmat de albumul “Superstar”. În anul 2000 apare albumul “Cântece noi cu Direcția 5″, fiind, apoi, lansate cântecele “Poți să visezi”, “Am nevoie de tine”, “Lângă mine” și “Obsesia” – acestea fiind printre cele mai frumoase și apreciate cântece de dragoste din întreaga industrie muzicală românească.
În 2006, direcția 5 lansează 2 variante live “Satisfacție”, dintre care una pe DVD și lansează albumul “Ambiental”, iar în 2007 apare discul “Impresii personale”.


Au urmat în 2008 discurile “Ambiental cosmic” și “Aniversare”, iar în 2009, discul “Emoție”. În 2010, direcția 5 lansează discurile “Declarație de dragoste” și “Romantic”. Următorul an lansează discurile „Clasic”, „Beautiful Jazz Duets” și Ambiental Jazz – “Cred că ești extrem de delicată”, câștigând premiul “Cel mai bun concept discografic – Beautiful Jazz -Duets”. Trupa primește trofeul pentru “Artistul anului” la Premiile Muzicale Radio România. În 2012 lansează discul “Electric Love Story”, fiind premiați pentru “Cel mai bun cântec pop-rock” cu piesa “O fată ca ea” la Premiile Muzicale Radio România și primesc distincția de “Best Pop–Rock Group” la Romanian Top Hits. Tot în 2012 apare și Best Of direcția 5 – “Forever”. În 2013 apare discul “Zâmbetul face minuni” cu single-urile “Hello” și “Iartă-mă”. În 2014 trupa a lansat discul “Rock’n’Roll, Baby!” cu single-urile “De Ce iubim” și “Forever Love”. Pe 20 noiembrie 2015 lansează discul „Te Iubesc“, iar în 2016 iese pe piață discul “Love, Peace & Harmony“.

În luna mai a anului trecut, trupa a lansat cântecul “Am știut“, iar pe 15 noiembrie 2017 apare noul single „Să-i iert păcate” feat. Adrian Sînă și noul album direcția 5 – „Happy Day”, disc care „vorbește despre prietenie, încredere, dragoste, toleranță, cosmos și Dumnezeu”.

Marian Ionescu (pian, bass), Cristi Enache (voce), Marius Keseri (tobe), Nicu Damalan (chitara) și Carmin Ionescu (bass) vor întâmpina romanticii la sala Filarmonicii Banatul pe 14 februarie, de la ora 20.00. Biletele early bird pornesc de la 55 de lei, sunt disponibile online pe iabilet.ro sau pot fi achiziționate de la magazinele Flanco și Uman Shop. Începând cu data de 11 ianuarie, biletele vor fi disponibile și la casieria Filarmonicii Banatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.