Amendă de la Poliția Locală pentru o firmă care a aruncat deșeuri...

Amendă de la Poliția Locală pentru o firmă care a aruncat deșeuri în Bega

0
DISTRIBUIȚI
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

O amendă substanțială i-a fost aplicată unui organizator de evenimente cu sediul în Jimbolia de polițiștii locali. Alltimeclubbing World Wide SRL trebuie să plătească 2.500 de lei după ce a aruncat o cantitate importantă de deșeuri în canalul Bega. De altfel, pe parcursul anului trecut Poliția Locală Timișoara a aplicat amenzi de peste 100.000 de lei celor care au abandonat deșeuri pe domeniul public.

„Reamintim că societatea a fost sancționată în urmă cu câteva zile cu 2500 lei conform HCL 371/2007 modificată asumându-și strângerea resturilor depozitate. Polițiștii locali acționează zilnic pentru depistarea persoanelor fizice sau juridice care depozitează deșeuri pe domeniul public, fie prin pânde, fie cu ajutorul camerelor video instalate în locațiile în care frecvent sunt abandonate deșeuri.


Spre exemplu, anul trecut, polițiștii locali au organizat și desfășurat 90 de acțiuni punctuale pe mediu și salubrizare atât independent cât și în colaborare cu inspectori de specialitate din Primăria Municipiului Timișoara, RETIM Ecologic Service, Directia de Sănătate Publică, Garda de Mediu și Comisariatul Județean Timiș. De asemenea, au fost identificate şi sancţionate contravenţional 169 de persoane care au abandonat deșeuri pe domeniul public, la rampele formate, fiind aplicate amenzi în valoare de 104.859 lei. Au fost identificate 599 locaţii cu deşeuri abandonate, care au fost salubrizate la intervenţia poliţiştilor locali, fiind transmise adrese în acest sens Direcţiei de Mediu şi Biroului Salubrizare din cadrul Primăriei Timişoara și au fost înmânate 1174 de somații și notificări în scopul prevenirii abandonului de deșeuri pe domeniul public, în zonele în care se formează rampe clandestine. La nivelul Direcției Poliției Locale Timișoara, în anul 2017, s-au aplicat 2478 sancțiuni contravenționale, cu amenzi în valoare totală de 1.239.000 lei, pentru aruncarea deșeurilor pe domeniul public al municipiului Timișoara”, a informat Poliția Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.