Curs de competențe antreprenoriale util celor care doresc să obțină finanțare prin...

Curs de competențe antreprenoriale util celor care doresc să obțină finanțare prin programul „Start-up Nation România”

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care doresc să obțină finanțare de la stat pentru a-și deschide propria afacere prin programul “Start-up Nation România”, și nu numai, sunt așteptați să se înscrie la o nouă serie a cursului “Competențe antreprenoriale”.

Cursul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în perioada 26 februarie – 9 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, este autorizat și armonizat cu cerințele programului “Start-up Nation România”.

Participanții sunt ajutați în elaborarea și dezvoltarea planului de afaceri în vederea obținerii unui punctaj ridicat la selecția pentru dobândirea finanțării nerambursabile.

Certificatul obținut la finalul cursului poate fi necesar pentru proiectele finanțate din fonduri europene, în activități de consultanță pentru antreprenoriat, în livrarea de cursuri în domeniul competențelor antreprenoriale, puncte/credite profesionale pentru profesiile în care acestea sunt necesare.

De asemenea, printre beneficiile participării la cursul de “Competențe Antreprenoriale” se numără: conștientizarea avantajelor, oportunităților, precum și limitărilor implementării unui plan de afaceri, înțelegerea cu ușurință și comunicare mai ușoară despre propriile idei și oportunitățile identificate, cunoașterea conceptelor esențiale ale unei afaceri, înțelegerea variantelor de construire a unei afaceri, tipuri de business existent pe piață și tipologii de management, capabilitatea de a lua decizii cu responsabilitate și direcționarea echipei către îndeplinirea obiectivelor propuse, familiarizarea cu termenii specifici unei afaceri și îmbunătățirea competențelor antreprenoriale.

La finalul cursului, susținut de formatorul Alin Grecu, fiecare participant va primi un certificat recunoscut atât la nivel național cât și în Uniunea Europeană.

Informații și înscrieri la Centrul Regional de Afaceri din Bd.


Eroilor de la Tisa nr. 22, cam 110 sau la tel: 0256294922; e-mail: cmates@cciat.ro, dna Cecilia Mates – coordonator curs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.