Se întorc ninsorile în Banat. La Timișoara vor fi înregistrate și -13...

Se întorc ninsorile în Banat. La Timișoara vor fi înregistrate și -13 grade Celsius

0
DISTRIBUIȚI

Vești proaste aduse de meteorologi. În următoarele zile, temperaturile vor scădea inclusiv în Banat, pentru că în țară va pătrunde o masă de aer rece de origine polară.


Astfel, la Timișoara se vor înregistra și -13 grade Celsius.

“În intervalul 24-27 februarie, în Banat, procesul de răcire va fi important și, ca urmare, media maximelor diurne va ajunge la -3 grade, iar minimele nocturne vor coborî, în medie, spre –10 grade. Începând din 28 februarie, pe fondul încălzirii vremii, regimul termic se va apropia treptat de cel normal din această perioadă a anului”, transmite Administrația Națională de Meteorologie.

În ceea ce privește precipitațiile, meteorologii anunță că, în 24 și 25 februarie, vor predomina ploi mai însemnate cantitativ, în Banat. Ulterior, va crește probabilitatea apariției precipitațiilor mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare.

Dacă ne referim la Timișoara, mâine vor fi cel mult nouă grade Celsius, ziua, iar sâmbătă, patru grade Celsius. Începând de duminică, vremea se va răci simțitor, astfel că, miercuri, se vor înregistra și -13 grade Celsius, noaptea, iar ziua cel mult -1 grad Celsius. De asemenea, luni și marți sunt anunțate ninsori în capitala Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.