Tupeu de şofer: a lăsat mașina pe liniile de tramvai, cât s-a...

Tupeu de şofer: a lăsat mașina pe liniile de tramvai, cât s-a dus după țigări

1
DISTRIBUIȚI

A rămas fără ţigări, aşa că a parcat tocmai pe linia tramvaiului 1, în zona Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timişoara, pentru a putea să meargă la un magazin. Vorbim despre un tânăr de 19 ani din localitatea Victor Vlad Delamarina, care s-a ales cu o amendă de peste 500 de lei, după ce a fost surprins de poliţiştii locali.

„Cel în cauză a fost sancționat conform OUG 195/2002. Reamintim că în astfel de situații, pentru staționare, sancțiunile sunt între 580 și 725 lei și 3 puncte penalizare la permis.


Nu este singurul caz de acest gen înregistrat în ultima perioadă, astfel de situații fiind înregistrate în zone precum str. Gheorghe Adam, în apropierea Spitalului Victor Babeș, în zona Pieței 700, în zona Traian, dar și Piața Bălcescu spre str. Cluj. Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou conducătorilor auto să parcheze astfel încât să nu afecteze circulația mijloacelor de transport în comun, deoarece riscă sancțiuni maxime și chiar ridicarea autovehiculelor. De asemenea, cetățenii care observă astfel de cazuri pot sesiza la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112, iar polițiștii locali se vor deplasa la fața locului pentru luarea măsurilor legale”, a transmis Poliţia Locală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.