FC Ripensia, înfrântă de UTA la Șiria după un meci cu șase...

FC Ripensia, înfrântă de UTA la Șiria după un meci cu șase goluri. Roș-galbenii au luat doi jucători de la ASU Poli

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sportarad.ro

Ripensia Timișoara a fost învinsă cu 4-2 de colega de eșalon UTA în amicalul disputat astăzi în județul Arad. La pauză scorul era cel înregistrat în meciul direct din Liga a II-a: 1-1. Paul Codrea a apelat astăzi în premieră la Cătălin Bădăuță și Andrei Țugui, jucători la care ASU Politehnica a renunțat în această iarnă. Cei doi vor evolua în retur pentru gruparea din Ciarda Roșuie.

”Ripi” a deschis scorul pe arena din Șiria în minutul 7, când Mediop a recuperat un balon și l-a servit pe Ungureanu. Acesta din urmă l-a învins pe Bodea din interiorul careului. UTA a egalat cu zece minute înaintea pauzei. Timișoreanul Darius Buia a punctat din centrarea lui Lazăr.

În partea secundă arădenii au preluat conducerea prin golul lui D.


Popa (min. 55). A fost rândul roș-galbenilor să revină pe tabelă. Peste patru minute Zoran Radu a făcut 2-2 din pasa lui Dumiter. Gazdele au mai înscris însă de două ori pe final, după ce cei doi antrenori au apelat la echipe diferite față de start. D. Toma l-a învins pe Rădulescu printr-o execuție elegantă (min. 73) iar D. Popa a realizat dubla (81). Jocul s-a disputat pe durata a o sută de minute.

Paul Codrea, ”principalul” timișorenilor, a apelat în acest meci la doi jucători noi. Atacantul Cătălin Bădăuță și mijlocașul Andrei Țugui s-au înțeles cu Ripensia după ce nu au mai fost doriți la ASU Poli. Pentru roș-galbeni urmează miercuri un amical în Serbia, cu Dinamo Panciova.

UTA: Bodea – D. Lazăr, Manea. Opriș, Dinculescu – A. Iuga, Isac, Petra – Buia, Curtuiuș, Hlistei (prima repriză). Bodea – R. Iuga, Roșca, Opriș, Prună – Jorza, Tănase – Stahl, D. Toma, Hlistei – D. Popa (repriza secundă). Au mai intrat: Zamfir, Sabău și Sorato

Ripensia Timișoara: Contra – Vlădia, Burdeț, Apro, C. Toma – Z. Radu, Stoi, Ungureanu, Zurbagiu – Golda, Mediop (prima repriză). Contra (Rădulescu) – Vlădia (Popa), M. Toma, Burdeț, C. Toma (An. Popescu) – Stoi (Tudor), Z. Radu (Mînecan), Țugui, Ungureanu (Bădăuță) – Matiș, Dumiter. A mai intrat: Cluci. Antrenor: Paul Codrea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.