Interimat pe banca lui ASU Politehnica cel puțin pentru meciul de la...

Interimat pe banca lui ASU Politehnica cel puțin pentru meciul de la Mioveni. Vezi soluțiile ”interne” din staff-ul alb-violeților

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica își caută în continuare antrenor după despărțirea de Bogdan Andone și ajutoarele sale. La Mioveni ”Băieții în ghete” vor fi dirijați de pe margine de Antonio Foale, cel care a mai ocupat postul de ”principal” în 2012 și care a rămas în staff-ul de pe ”Știința”. El va fi ajutat de ”secunzii” Iulian Prodana și Ionuț Iacob, antrenori de asemenea din cadrul clubului.

ASU Poli încă nu a găsit un nume nou în locul lui Andone, acesta nu a plecat singur, nici ”secundul” Gabriel Vochin și nici antrenorul cu portarii Mihai Ștețca nu au rămas pe Bega. Deocamdată s-au vehiculat mai multe nume de înlocuire a vechiului tehnician, unele dintre ele fiind în ”cărți” și în vară înainte de numirea lui Bogdan Andone, așa cum e cazul lui Cosmin Petruescu. Tehnicianul Lugojului ar putea fi următorul ”la rând”.

Cel puțin la Mioveni formația susținută de druckeri va fi condusă de Toni Foale, cel care se afla la echipă și în 2012 în momentul sosirii fanilor pe ”Știința” pentru noul proiect. Acesta i-a lăsat locul lui Paul Codrea în martie 2013 pentru a deveni director tehnic iar ulterior a fost ”secund” pe banca seniorilor și ”principal” al echipei secunde.


El va fi ajutat de Iulian Prodana, antrenorul grupei 2003 campioană națională și Ionuț Iacob, antrenor cu portarii. Acesta din urmă pregătește și el o grupă de copii la ASU Poli, unde a sosit de la Dumbrăvița.

”E un moment mai greu decât atunci când am ocupat ultima oară această funcție. În primul rând, echipa e cu trei ligi mai sus față de acel moment. Pe de altă parte, e un moment delicat prin care trece clubul, după despărțirea de vechiul staff. Era normal să accept postul de antrenor principal, până la numirea unui nou staff. Dar pot să spun că lucrez cu caractere, cu profesioniști desăvârșiți. Nu pot să spun nici că este ușor, dar nici foarte greu. Antrenamentele decurg ușor, lin, fiind profesioniști, toți jucătorii sunt prezenți și fizic, și sufletește. Cu toții știu pentru ce se antrenează, au rămas cu toții pe poziții, concentrați. S-au și oferit să mă ajute, pentru că e nevoie și de ajutor. Muncim împreună pentru a obține succesul pe care ni-l dorim”, a declarat Antonio Foale.

ASU Poli nu va putea miza la Mioveni pe Ioan Mera și Adrian Poparadu, ambii suspendați. Foale nu exclude modificări față de perioada Andone. ”Am avut mai mult timp pentru a ne liniști, pentru a ne așeza și chiar pentru a încerca ceva nou. Așa cum știm, fiecare antrenor are propria lui filosofie. Va fi un meci greu, pe care trebuie să îl tratăm cu cea mai mare seriozitate. Mioveniul e o echipă incomodă, cu jucători care evoluează de mult timp împreună și dispune de doi-trei jucători care pot face diferența. Dar noi ne gândim doar la ceea ce avem de făcut. Dacă noi ne concentrăm și ne facem treaba bine, e posibil ca luni seară, în jurul orei 20:00, să avem parte de o bucurie”, a conchis ”interimarul” ”Băieților în ghete”.

Partida CS Mioveni – ASU Politehnica e programată luni, de la ora 18.00 (Telekom Sport TV), în runda 25 a B-ului. Argeșeni se află la șapte puncte în spatele alb-violeților, pe poziția a 9-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.