Cea mai friguroasă zi din această iarnă în Timiș este prima zi...

Cea mai friguroasă zi din această iarnă în Timiș este prima zi de primăvară. De ce au rămas sute de persoane din vestul țării fără curent

0
DISTRIBUIȚI

Cea mai friguroasă zi din această iarnă din județul Timiș este prima zi de primăvară.


Potrivit meteorologilor, astăzi, în jurul orei 10.00, în localitatea timișeană Banloc termometrele arătau -17 grade Celsius. De asemenea, la Sânnicolau Mare erau înregistrate -16 grade Celsius, iar la Jimbolia erau -15 grade Celsius. Totodată, și la Timișoara, în jurul orei 07.00, au fost înregistrate -17 grade Celsius.

În ceea ce privește traficul pe drumurile din vestul țării, se circulă în continuare în condiții de iarnă. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara anunță că drumurii au acționat, peste noapte, cu 114 autoutilaje și au răspândit 686 de tone de material antiderapant, precum și circa 8,5 tone de soluție de clorură de calciu.

Pe de altă parte, noaptea trecută, în județul Caraș-Severin a fost viscol, astfel că două localități sunt nealimentate cu energie electrică. Este vorba, în total, de 628 de persoane din satele Cărbunari și Stinapari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.