Comedie de plâns la Timișoara: șefa unei direcții din primărie a candidat...

Comedie de plâns la Timișoara: șefa unei direcții din primărie a candidat și a câștigat pentru un post inferior la un concurs organizat de ea

3
DISTRIBUIȚI

Caz inedit în Timişoara. Un şef de direcţie numit în funcţie chiar de primarul capitalei Banatului candidează pe o funcţie inferioară în cadrul direcţiei pe care o conduce. Este vorba despre Rodica Cojan, numită de primarul Timişoarei şefa Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Timişoara, constituită prin comasarea a nu mai puţin de trei structuri. Concursul de ocupare a mai multor posturi a fost anunţat chiar pe site-ul direcţiei conduse de soţia lui Dorel Cojan, şi el şef interimar de ani buni la Poliţia Locală Timişoara, numit în funcţie tot de primarul Timişoarei.

„Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a următoarele funcții publice de execuție vacante, în data de 12.03.2018, ora 10, proba scrisă iar interviul în data de 14.03.2018, ora 10 la sediul instituției din str.


Ioan Plavoșin nr.21: Compartimentul Monitorizare Centre de Asistență Socială 1. Consilier clasa I gr.superior Condiţii generale: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici; Condiţii specifice: studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniul de licență: științe juridice; Perfecţionări: curs de perfecționare manager proiect sau evaluator proiecte Condiţiile minime de vechime: 9 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice”, se arată în anunţul postat pe site-ul direcţiei.

Printre cei care s-au înscris la concursul pentru postul de consilier clasa 1 la Compartimentul Monitorizare Centre de Asistenţă Socială se numără chiar şefa instituţiei care a organizat concursul, Rodica Cojan. Aceasta a trecut cu bine de proba selecţiei de dosare, urmănd să susţină proba scrisă în 12 martie.

Contactată de PRESSALERT.ro, pentru a comenta situaţia, Rodica Cojan a susţinut că „momentan sunt la Amsterdam, vă rog să reveniţi luni”. După ce am rugat-o să ne explice pe scurt de ce a candidat pe un post inferior în cadrul direcţiei pe care o conduce, Rodica Cojan a rămas, brusc, fără semnal, repetând de mai multe ori „alo”, „alo”, „alo”.

3 COMENTARII

  1. Eu cred ca in cazul acesta „functia” bate „gradul” cum s-ar spune la militieni. Probabil ca a ajuns in functia pe care o are fara sa indeplineasca conditiile necesare.A fost numita directoare asa…din prietenie…partid…etc.Probabil acum s-a „descoperit” ca nu are toate gradele necesare.Sunt curios daca acesta este adevarul.Deci ca sa fie Director trebuie sa fie cel putin consilier clasa 1 daca nu
    chiar gr.1 superior.

  2. Asa se prcedeaza intr-o tara, fara responsabilitatea muncii, intai sef si dupa intram in legalitate. Daca sunteti curiosi, investigati sa vedeti ce salarii au familia Cojan, angajati la servicii din subordinea Primariei Timisoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.