Cristi Brâncovan invită autoritățile la o dezbatere publică legată de stadion. Când...

Cristi Brâncovan invită autoritățile la o dezbatere publică legată de stadion. Când și unde va avea loc

2
DISTRIBUIȚI

Situația infrastructurii sportive din Timișoara va fi subiectul unei dezbateri la care va putea lua parte și cetățenii obișnuiți. Primarul Timișoarei și Călin Dobra, șeful CJ Timiș, au răspuns pozitiv invitației făcute de Cristian Brâncovan.


Întâlnirea va avea loc marți, într-un local din Piața Unirii.

„Sunt așteptați toți cetățenii ce doresc să formuleze întrebări pertinente adresate invitaților, pe tema situației infrastructurii sportive timișorene din prezent și perspectivele dezvoltării acesteia în viitorul apropiat”, se arată pe pagina evenimentului.

Recent președintele CJT a avansat varianta închiderii arenei „Dan Păltinișanu”, din vară, din cauza stării avansate de degradare a acesteia. Călin Dobra a spus că nu se merită investit în vechea structură și că trebuie căutate modalități de finanțare a unui stadion nou. CNI nu ajută deloc Timișoara în acest sens. În replică edilul-șef al orașului susține varianta trecerii arenei în proprietatea Primăriei pentru a se mai putea investi în reparații și consolidare. Variantă care nu e luată în calcul la CJT, proprietara arenei.

Dezbaterea va avea loc marți, de la ora 18.00, în Clubul D’arc. Accesul celor interesați va fi liber și se face prin str. General Ieremia Grigorescu, după cafeneaua D’arc din Piața Unirii, la demisol.

2 COMENTARII

  1. aici solutia e ca Dobra sa faca stadion nou, care va dura ceva timp, dar sint sigur ca PSD-ul isi va da osteneala si intre timp Robu mentine stadionul vechi in functie. care e problema lui Dobra aici?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.