HALUCINANT Cărătorul de selfie stick de la Primăria Timișoara va verifica etica...

HALUCINANT Cărătorul de selfie stick de la Primăria Timișoara va verifica etica ATCCE 2021

0
DISTRIBUIȚI
Consilierul personal Cătălin Iapă la inaugurarea pasajului Jiul

Comisia de Etică a Primăriei Timișoara pentru verificarea activității Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană a fost înființată. Din echipa de experți care vor verifica activitatea echipei conduse de Simona Neumann fac parte mai mulți profesori universitari și Cătălin Iapă, consilierul primarului însărcinat cu cărarea și montarea selfie stick-ului pe care primarul Timișoarei își pune telefonul pentru a transmite conferințele de presă pe Facebook.

„Am optat să apelez la persoane a căror probitate morală și cunoaștere în domeniu sunt recunoscute, prin alegerea lor în Comisiile de Etică ale celor 4 universități de stat din Timișoara, respectiv în importante funcții în organizații studențești și de tineret (președinte Ligă AC, reprezentant al studenților în Biroul Senatului UPT, președinte FITT, președinte Asociația Doctoranzilor din UPT).


Iată care sunt aceste persoane:
1. Conf.dr. Corina Ilin (UVT)
2. Prof.dr. Alis Liliana Carmen Dema (UMF)
3. Conf.dr. Romeo Negrea (UPT)‬
4. Conf.dr. Violeta Igna (USAMV)
5. Cătălin Iapă (PMT)

Comisia va avea ca sarcină principală să elaboreze Codul de Etică, iar ca sarcini subsecvente, să vegheze la respectarea acestuia, inclusiv răspunzând la sesizări sau autosesizându-se, dacă va fi cazul. Fac mențiunea că înființarea acestei comisii nu împietează asupra dreptului Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană de a-și crea și ea una. Inițiativa mea derivă, așa cum am menționat încă de la început, din drepturile -chiar obligațiile!- firești ale ordonatorui de credite al principalului finanțator al proiectului Timișoara Capitală Culturală Europeană 2021, atât înainte de câștigarea titlului, cât și după, inclusiv în anul 2021″, a anunțat primarul pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.