Mihai Moldoveanu şi JazzyBIT reprezintă oraşul Timişoara la conferinţa Mastering the Music...

Mihai Moldoveanu şi JazzyBIT reprezintă oraşul Timişoara la conferinţa Mastering the Music Business

0
DISTRIBUIȚI
Formaţia JazzyBIT va susţine un recital în cadrul conferinţei Mastering The Music Business

Basistul Mihai Moldoveanu şi formaţia JazzyBIT reprezintă Timişoara la Mastering The Music Business, conferinţă care se adresează în primul rând artiştilor independenţi, dar şi echipelor acestora: manageri, agenţi de booking, agenţi de PR, tour manageri etc cât şi tuturor celorlalţi profesionişti ai industriei muzicale.

Prima conferinţă organizată în România pe teme de industrie muzicală ajunge la cea de-a treia ediţie, care va avea loc între 20 şi 22 martie , la Bucureşti.

„Un eveniment profesional al industriei muzicale al cărui obiectiv principal este să vină în sprijinul membrilor acesteia cu informaţii utile şi necesare în dezvoltarea activităţilor proprii. Un obiectiv secundar însă la fel de semnificativ este să creeze o comunitate cât mai mare şi mai puternică a profesioniştilor şi a antreprenorilor din industria muzicală – fie că sunt artişti sau nu – şi să pună în discuţie ultimele trenduri, tehnologii, modalităţi de promovare şi monetizare a muzicii“, spun organizatorii evenimentului.

Serile de 20 şi 21 martie vor fi dedicate muzicii live, iar printre formaţiile care au fost alese să susţină recitaluri se numără şi timişorenii de la JazzyBIT.

Printre invitaţii speciali ai acestui eveniment se numără Matt Lawrence (producător muzical câştigător de Grammy), Jake Beaumont-Nesbitt (consultant al Forumului Internațional de Manageri de Muzică), Maja Starcevic (booking și program coordination pentru festivalul EXIT), James Lewis (producător muzical britanic, DJ şi inginer de sunet), Chris Cooke (Managing Director şi Business Editor al CMU) şi mulţi alţii.

În cadrul panel-ului numit „Succes Stories“ unul din speakeri va fi Mihai Moldoveanu, „basist autodidact, care se ocupă de PR, booking și management la trupa sa: JazzyBIT.“

Mihai Moldoveanu a cântat în trecut cu Alexandrina, Urma și dordeduh, iar în prezent mai cântă și cu Amalia Gaiță, Sunset in the 12th House și este inițiatorul evenimentului de muzică improvizată Paperjam. Alături de JazzyBIT, dordeduh, Sunset in the 12th House și Urma, Mihai a avut multe concerte în străinătate, inclusiv la festivalurile Hellfest (Franța), Wacken (Germania), Sziget (Ungaria), Exit (Serbia) sau Jarasum Jazz (Coreea de Sud).

Deși a studiat jurnalism la Universitatea de Vest din Timișoara, Mihai a învățat din mers ce înseamnă PR, booking și management, ajungând să ducă JazzyBIT în 9 țări pe 2 continente, trupa având o medie de aproape 50 de concerte pe an.


JazzyBIT este o trupă 100% independentă, are două albume pe piață și în cei 6 ani de activitate nu a avut niciodată un PR, booking agent sau manager extern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.