Șofer prins de polițiștii de la Rutieră cu sute de cartușe de...

Șofer prins de polițiștii de la Rutieră cu sute de cartușe de țigări de contrabandă

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat astăzi un bărbat care avea asupra sa asupra sa peste 2.500 de pachete de țigări de contrabandă. Întreaga cantitate a fost ridicată de polițiști în vederea confiscării, iar cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Timiș.

La data de 01 martie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat, pe D.N.


59, drumul care leagă Timișoara de vama Moravița, un bărbat în vârstă de 32 de ani având asupra sa țigarete de contrabandă. De la cel în cauză polițiștii au ridicat în vederea confiscării nu mai puțin de 50.800 de țigarete netimbrate, adică 254 de cartușe. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, bărbatul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.