Mutare surpriză pentru SCM Politehnica Timişoara. Ce jucător de calibru va evolua...

Mutare surpriză pentru SCM Politehnica Timişoara. Ce jucător de calibru va evolua la clubul alb-violet

0
DISTRIBUIȚI
Sursă foto: zimbio.ro

Clubul de handbal SCM Politehnica a făcut un anunț important. Un handbalist român, care a făcut junioratul la LPS Banatul Timişoara, se întoarce acasă din vara acestui an. Este vorba despre Marius Sadoveac. Extrema dreaptă a acceptat propunerea SCM Politehnica Timişoara, astfel că peste câteva luni va evolua la clubul alb-violet, pentru următorii trei ani.

Sadoveac s-a născut în 7 mai 1985, la Timişoara, şi se va întoarce în oraşul în care s-a format ca handbalist după un deceniu şi după o ultimă experienţă de doi ani în Franţa, la Tremblay, cu care a promovat în prima ligă din Hexagon. „Mă bucură viitoarea reîntâlnire cu câțiva colegi cu care am fost împreună. Cu Fenici și Păiuș am evoluat și la juniori în aceeași echipă a Timișoarei. Am ambiția să câștig o medalie și cu Politehnica, după titlurile cucerite anterior la alte echipe!”, a declarat Marius Sadoveac, potrivit paginii oficiale de Facebook a SCM Politehnica Timişoara.

Marius Sadoveac este de şapte ori campion al României, având şase titluri cu HCM Constanţa şi unul cu HCM Minaur Baia Mare.


Totodată, handbalistul care evoluează pe posturile de extremă dreaptă şi inter drept a câştigat de cinci ori Cupa României, fiind de două ori golgheter al Politehnicii, în sezoanele în care a evoluat pe Bega.

SCM Politehnica Timişoara, care ocupă poziţia a patra în Liga Zimbrilor, şi-a prelungit colaborarea cu Alin Şania pentru următorul sezon, dar şi cu Filip Marjanovic, pentru următorii doi ani. Marjanovic a reuşit să devină golgheterul bănăţenilor în sezonul trecut, fiind şi în actuala stagiune liderul în clasamentul marcatorilor Politehnicii.

Cu speranța participării într-o cupă europeană în sezonul viitor, am anticipat puțin mișcările din vară și am finalizat revenirea lui Sadoveac, cu care discuțiile erau de peste un an. Ne-am înțeles, de asemenea, în condiții foarte bune cu Marjanovic și Șania, apreciați pentru munca lor făcută la SCM Poli. Cu aceste întăriri avem convingerea că Timișoara va fi în prim planul competițiilor în care va evolua. Aceste permutări în echipă vor presupune și niște plecări pentru că avem un buget limitat și la vară, după încheierea sezonului competițional, ne vom despărți de câțiva jucători”, a declarat Radu Ţoancă, directorul SCM Timişoara, potrivit paginii oficiale de Facebook a SCM Politehnica Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.