Anunț de ultimă oră al meteorologilor: vine căldura în Banat. Când vor...

Anunț de ultimă oră al meteorologilor: vine căldura în Banat. Când vor fi 18 grade Celsius

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune aduse de meteorologi. În această săptămână, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, în Banat.


Astfel, termometrele vor arăta și 18 grade Celsius.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în această săptămână, tendința generală de evoluție a vremii se va concretiza printr-un proces de încălzire, ce va determina o creștere a mediei temperaturilor diurne de la 6 – 7 grade, în primele zile, până la aproximativ 17 – 18 grade la final de săptămână.

Minimele termice nocturne vor avea o evoluție asemănătoare, fiind în creștere de la -7, -6 grade la începutul săptămânii, până la aproximativ 6 grade în jurul datei de 11 martie, când vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă a anului.

În a doua săptămână, regimul termic va avea ușoare fluctuații în Banat, astfel încât maximele se vor încadra, în medie regională, între 13 și 18 grade, iar minimele vor fi cuprinse, în general, între 3 și 6 grade.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi relativ ridicată în următoarele două săptămâni, dar între 6 și 8 martie, precum și în intervalul 11 – 13 martie, acestea se vor semnala pe arii extinse și pot fi mai importante cantitativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.