O femeie a murit, alte trei persoane rănite în urma unui accident...

O femeie a murit, alte trei persoane rănite în urma unui accident de circulație

0
DISTRIBUIȚI

Un accident rutier grav a avut loc în această seară pe o șosea din vestul țării. Tragedia care s-a soldat cu un mort și trei răniți s-a petrecut în jurul orei 18.30, pe Drumul Judeţean 705 A, în satul Beriu din apropierea municipiului Orăştie, în județul Hunedoara.

„O tânără de 25 de ani, aflată la volanul unui autoturism, care însă nu a adaptat viteza pe carosabilul umed, a pierdut controlul volanului într-o curbă, unde a tamponat frontal autoturismul condus de o femeie de 30 de ani.


În urma impactului a rezultat rănirea gravă a celor două conducătoare auto şi a unei pasagere de 32 de ani, din autoturismul care a produs accidentul, precum şi a unui pasager de 32 de ani, din autoturismul care circula regulamentar”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, citat de adevarul.ro.

Conform sursei citate, tânăra de 32 de ani, care ar fi suferit fracturi de coloană, a intrat în stop cardiac, iar manevrele de resuscitare nu au ajutat la salvarea vieţii ei. A fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Orăştie, însă ulterior a murit.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.