Record de amenzi aplicate de Poliţia Locală Timişoara şoferilor care parchează neregulamentar

Record de amenzi aplicate de Poliţia Locală Timişoara şoferilor care parchează neregulamentar

1
DISTRIBUIȚI

Lipsa unei parcări de mari dimensiuni în centrul Timişoarei îşi spune zi de zi cuvântul. Mulţi şoferi aleg să încalce legea şi să îşi lase maşinile pe străzile pietonale, acolo unde accesul autovehiculelor este interzis, sau pe trotuare. Administraţia locală nu pare să poată găsi un teren pe care să ridice o parcare de mari dimensiuni, însă asta nu îi împiedică pe poliţiştii locali să îi amendeze pe toţi cei cărora administraţia locală nu le oferă alternative.

„Numai în ultimele două zile au fost aplicate un număr de 144 de colante autoadezive, în urma cărora conducătorii auto au fost invitați la sediul Poliției Locale pentru întocmirea proceselor verbale de constatare a contravenției, dar și sancțiuni conducătorilor auto care s-au prezentat la autovehicule în momentul verificărilor.


În cursul zilei de ieri au fost aplicate un număr de 43 de sancțiuni și colante, inclusiv pe str. A. Pacha, unde frecvent s-a constatat încălcarea legilsției de către conducătorii auto care parchează autovehiculele în zona pietonală. În cursul zilei de astăzi, din totalul de 101 colante și sancțiuni aplicate, 40 au fost în zona Palatului Dicasterial, dar și în parcul din apropiere, unde de asemenea, se constată frecvent nerespectarea indicatoarelor rutiere. Poliția Locală Timișoara atrage atenția conducătorilor auto să respecte prevederile legale pentru a nu fi sancționați. Reamintim că sancțiunile prevăzute de OUG 195/2002 pentru astfel de încălcări ale legii se ridică de la 290 la 725 lei cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, oprire respectiv staționare”, a transmis Poliţia Locală Timişoara.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.