Rectorul Universității de Vest anunță construcția unei parcări de mari dimensiuni în...

Rectorul Universității de Vest anunță construcția unei parcări de mari dimensiuni în centrul Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

semnalizare rutiera

Este oficial. Primăria Timișoara nu va construi o parcare pe strada Oituz, pe terenul deținut de Universitatea de Vest din Timișoara. S-au scurs mai bine de doi ani de zile de când primarul Nicolae Robu anunță discuții cu rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea, care este și deputat PNL Timiș.


Astăzi, Pirtea a explicat că schimbul de terenuri dintre UVT și primărie, care ar fi trebuit să fie aprobat de Ministerul Educației, nu va mai avea loc.

Întrebat despre stadiul negocierilor pentru schimbul de teren dintre Primăria Timișoara și Universitatea de Vest din Timișoara, deputatul PNL Marilen Pirtea a explicat „este terenul nostru și în Planul Urbanistic Zonal avem prevăzut să facem parcare. Eu nu știu ce declară domnul primar, într-adevăr urmează să se facă o parcare în acea zonă care este în PUZ. În momentul acesta scopul este ca Timișoara să aibă o parcare. UVT are parcarea prevăzută în PUZ, însă nu are bani, astfel că poartă discuții cu un investitor privat”.

Legat de stadiul discuțiilor, Pirtea a precizat că „Nu sunt foarte avansate, dar sunt foarte liniare și în momentul de față nu avem probleme legislative care să împiedice acest parteneriat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.