Paul Codrea vrea să se afirme ca tehnician pe terenul echipei care...

Paul Codrea vrea să se afirme ca tehnician pe terenul echipei care l-a lansat ca jucător. Ripensia a mai suferit o pierdere înaintea deplasării la Pitești

0
DISTRIBUIȚI
Paul Codrea (centru)

Cu un debut pozitiv în noul an sub comanda lui Paul Codrea, roș-galbenii abordează cu moralul ridicat deplasarea de la Pitești. Nu toate veștile sunt bune însă în tabăra Ripensiei Timișoara înaintea partidei cu FC Argeș. După Dalin Munteanu, accidentat grav în victoria cu Brăila, formația din Ciarda Roșie l-a pierdut și pe mijlocașul Andrei Țugui.

Paul Codrea revine la Pitești după ce în 2001, din Trivale, pleca în Italia ca jucător, mai întâi la Genoa.


”Sunt 17 ani, FC Argeș e practic echipa care m-a lansat în fotbalul important, sper ca lumea de acolo să mă țină minte și cred că o să fiu puțin nostalgic la jocul de sâmbătă”, a spus Codrea.

”E un meci foarte greu, cu un adversar foarte bun. Are ambiţii mult mai mari ca alte echipe. Cu un antrenor experimentat, Emil Săndoi. E o echipă foarte bine organizată, cu un buget mult mai mare ca al nostru. Vom încerca să continuăm seria pozitivă, nu va fi uşor, pentru noi trei puncte ar fi saltul de calitate de care avem nevoie. I-am urmărit, la Miroslava au jucat pe zăpadă, mai puțin concludent, la Luceafărul au condus 2-0, dar au cedat în partea a doua și chiar au pierdut. Îi au pe Mădălin Ciucă, Raul Costin, Năstăsie, Robert Grecu, au câțiva componenți foarte bun”, a declarat tehnicianul lui ”Ripi” despre argeșeni.

Pe lângă Dalin Munteanu, care și-a rupt ligamentele încrucișate la jocul cu Dacia Unirea Brăila (scor 2-1), Codrea a rămas fără încă un jucător considerat U21. Andrei Țugui era ieri seară suspect de o fractură după o ciocnire dură la antrenamente. ”S-a dus de urgență să facă o radiografie. Să vedem cât timp nu vom putea conta pe el”, a precizat Codrea.

Ripensia are 29 de puncte și ocupă locul 11, în timp ce FC Argeș se află pe poziția a 6-a, cu 37 de puncte. Meciul din Trivale e programat sâmbătă, de la ora 11, în runda 25 a Ligii a II-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.