Ripensia Timișoara s-a despărțit în mod surprinzător de Paul Codrea după eșecul...

Ripensia Timișoara s-a despărțit în mod surprinzător de Paul Codrea după eșecul cu Chindia. Cine va pregăti echipa din Ciarda Roșie

0
DISTRIBUIȚI

Decizie suprinzătoare după meciul de ieri dintre Ripensia Timișoara și Chindia Târgoviște, încheiat cu scorul de 2-3. Clubul roș-galben a anunțat în această dimineață despărțirea, pe cale amiabilă, de tehnicianul Paul Codrea după doar patru jocuri oficiale cu acesta pe bancă.

Deși echipa din Ciarda Roșie a suferit o înfrângere, antrenorul se arăta mulțumit de jocul elevilor săi după meciul cu Chindia. Codrea nu a dat de înțeles după joc că ar avea de gând să plece.


Apoi, președintele Radu Ienovan a avut o discuție lungă cu tânărul tehnician la centrul terenului chiar în timp ce celălalt antrenor oferea declarații presei.

”Colaborarea dintre Ripensia și antrenorul Paul Codrea a încetat la scurtă vreme după partida pierdută de formația noastră în fața celor de la Chindia Târgoviște. La puțin timp după finalul confruntării de sâmbătă, 24 martie, s-a hotărât, de comun acord, rezilierea angajamentului dintre clubul nostru și fostul internațional.

Îi mulțumim frumos lui Paul Codrea pentru implicare și pentru muncă depusă. Îi dorim multă baftă în continuare în meseria de antrenor!

În continuare, responsabilitatea părții tehnice va fi asigurata de directorul sportiv Radu Suciu”, se arată în comunicatul clubului.

Cu Paul Codrea pe bancă ”Ripi” a obținut o victorie, o remiză și a suferit două înfrângeri în Liga a II-a. Formația timișoreană e pe locul 12, cu 29 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.