Robu a găsit explicație și pentru incidentul grav din fața primăriei: ”Am...

Robu a găsit explicație și pentru incidentul grav din fața primăriei: ”Am înțeles că s-a curățat trotuarul, numai că a venit încă un val de ninsoare”

0
DISTRIBUIȚI

Un preot din Timișoara și-a rupt piciorul după ce acum aproape o săptămână a căzut pe trotuarul din fața Primăriei Timișoara care nu era curățat de zăpadă. La fața locului a fost solicitată o ambulanță SMURD, care l-a preluat și transportat pe bărbat la spital, acesta fiind operat după ce și-a fracturat glezna.


”Ieșind de la primărie, cum am pășit în afara covorului de la intrare, am alunecat pe zăpada necurățată”, povestea atunci Gheorghe Moșneguțu, preot în parohia din Blașcovici.

Imediat după incident, consilierul primarului Nicolae Robu, Cătălin Iapă, a curățat trotuarul din fața primăriei încercând să mascheze incidentul. Întrebat despre caz, primarul Robu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „Este regretabil ca s-a întâmplat asta. Desigur, eu am înțeles că s-a curățat trotuarul, numai că a venit încă un val de ninsoare și bietul om ajuns acolo când chiar era alunecuș și s-a accidentat. Nu știu dacă a fost foarte grav, dar e regretabil că s-a întâmplat. Am înțeles că nu era sigur că e fractură și a rămas să își facă investigații imagistice. Evident că regretăm, nu e de dorit să se întâmple niciunde în oraș și nimănui, mai ales să se întâmple pe trotuarul de lângă primărie. Bineînțeles că regretăm”, a declarat Robu.

PRESSALERT.ro a contactat Poliția Locală Timișoara pentru a afla dacă a amendat Primăria Timișoara pentru că nu și-a curățat trotuarul din fața instituției, așa cum o obligă o hotărâre de consiliu local. Vom reveni cu poziția instituției de îndată ce aceasta ne va fi comunicată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.