S-au pus în vânzare abonamente pentru ediția din acest an a festivalului...

S-au pus în vânzare abonamente pentru ediția din acest an a festivalului PLAI

0
DISTRIBUIȚI
S-au pus în vânzare abonamente pentru festivalul PLAI

Organizatorii festivalului PLAI au pus în vânzare abonamente pentru toate cele trei zile ale ediției din acest an, care va avea loc în perioada 14 – 16 septembrie, la Muzeul Satului Bănățean. Până în 29 aprilie abonamentele pentru cele trei zile de festival costă 68 lei, valoarea acestui early bird fiind mai mică decât prețul biletului pentru o zi vândut în perioada evenimentului.

“Suntem încântaţi să anunţăm deschiderea casei de bilete pentru Festivalul PLAI.


Ediţia din acest an este deja conturată și vom avea multe lucruri noi de comunicat şi de arătat, iar pentru ca oricine să poată spune #plaiepersonal, anunţăm de astăzi o lună de early bird, cu un preţ foarte mic pentru abonament. Este invitaţia noastră pentru tineri, pentru familii, pentru publicul fidel, pentru cei care cunosc PLAI, dar şi pentru cei care sunt curioşi să descopere și să trăiască emoţiile festivalului”, a declarat Deea Rădulescu, din partea organizatorilor.

Abonamentul asigură accesul la toată experienţa PLAI: concerte de world music, nocturnal grooves, spectacole de teatru, peste 200 de ateliere, proiecţii de filme, expoziţii, instalații, foodcourt şi toată diversitatea de activităţi şi distracţie pe care PLAI le creează în regim de voluntariat în fiecare an.

La cele 12 ediții de până acum, Festivalul PLAI a adus la Timişoara nume precum Al di Meola, Paco de Lucia, Misia, Gentleman, Tamikrest, Bob Geldof, Aziza Brahim, Joss Stone, Mariza, Mayra Andrade, Amadou& Mariam, Tito Paris, Carminho, Vieux FarkaToure, ZAZ, Patrice, Fatoumata Diawara, Aziza Mustafa Zadeh, Susana Baca, Idan Raichel, Ara Dinkjian, Milky Chance, Bombino și Architects of Air, o parte dintre aceştia în premieră în România.

Abonamentele se pot cumpăra prin Eventim și librăriile Cărtureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.