SRI vă invită la școală. Se fac înscrieri pentru studii de licență...

SRI vă invită la școală. Se fac înscrieri pentru studii de licență sau master pentru a deveni ofițer al Serviciului Român de Informații

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-284933566">

Serviciul Român de Informaţii acceptă înscrieri în vederea selectării candidaţilor pentru studii universitare de master profesional la Academia Națională de Informații, precum și pentru studii de lungă durată la Academia Tehnică Militară, Academia Forţelor Terestre şi Universitatea Națională de Apărare.

Termenul limită de înscriere este 15 aprilie 2018.

Detalii privind locurile disponibile şi procedura de admitere se pot obţine consultând oferta publică de școlarizare a ANIMV și oferta publică de școlarizare a ATM și AFT.

Pentru mai multe informaţii despre instituţiile militare de învăţământ superior organizatoare, puteți consulta site-urile oficiale ale Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul”, Academiei Tehnice Militare și Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.