Timişorenii de la The Different Class au lansat o nouă melodie în...

Timişorenii de la The Different Class au lansat o nouă melodie în cadrul unei campanii inedite VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
The Different Class au lansat un nou single

Trupa timişoreană The Different Class a lansat o nouă melodie care va fi inclusă în viitorul EP al formaţiei, piesa „Lust” fiind al doilea release de pe acesta.

„Acest EP este prima fază a campaniei #TDC3031, ce constă în lansarea a 30 de piese până la 31 decembrie 2018, parte din acestea pentru publicul larg, parte pentru fanii core TDC“, spun membrii trupei.

Luna trecută formaţia a lansat Heat, primul extract al EP-ului.


„Heat e despre atracție magnetică, despre încătușarea de persoana ce te-a lovit ca un val și ți-a schimbat paradigma. Persoana aia complicată ce te umple de energie și îți dă scop în viață în timp ce te consumă pe dinăuntru. E filmul care îți rulează instinctul la foc continuu și te transformă în cea mai crudă versiune a ta. E despre lust, dorință și pasiune neîmplinită“, spune solistul trupei, Cris Paul.

Melodia „Lust“ a fost lansată on air în premieră la Radio Guerrilla în cadrul emisiunii „Îmi place să LogOut cu Bogdan Șerban” și se poate asculta pe contul de Youtube al trupei dar și pe toate platformele de distribuție online. Formaţia este alcătuită din Cris Paul (voce/chitară), Seian Scorobete (bas) și Julia Kocis (tobe).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.