BC Timba a încheiat campionatul cu o victorie contra lui Dinamo. ”Urșii”...

BC Timba a încheiat campionatul cu o victorie contra lui Dinamo. ”Urșii” s-au impus după o repriză suplimentară

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Virgil Simonescu (arhivă)

Fără presiunea obiectivului pe final de sezon BC Timba Timișoara și Dinamo București au oferit un joc strâns în ultima etapă a grupei 7-12. Gazdele s-au impus în overtime cu 104-95 după ce scorul a fost egal, 88-88, la capătul celor patru sferturi regulamentare.

Alb-roșii au părut deciși să facă un nou meci bun cu Timba, mai ales după ultima întâlnire directă, în care Dinamo a triumfat la București.


21-20 a fost scorul primului sfert, în favoarea oaspeților. Mai mult, la pauză ecartul era mai mare, de patru puncte în favoarea vizitatorilor (38-42). În sfertul 3 însă ”urșii” au revenit și au trecut în avantaj după 34 de minute, când Kandic a punctat pentru 53-52. Ultima pătrime a fost abordată cu un avantaj de șase puncte (72-66). Chiar și așa a fost rândul dinamoviștilor să revină iar la ultima sirenă tabela era încremenită la 88-88 după trița lui Casale. Bănățenii nu au mai dat însă greș în overtime și s-au impus în cele cinci minute suplimentare.

Amadeo Casale, de la Dinamo a fost coșgheter în confruntarea cu fosta sa echipă, a marcat 31 de puncte. Pavle Reljic a fost principalul realizator al ”urșilor”, cu 23 de puncte. Pentru BC Timba au mai înscris: Kandic (17 puncte), Medgyesy (12), Balmuș 3, Ostojic (9), Rotariu (2), Lazăr (16), Pierce (12) și Dumic (10).

Timba a încheiat sezonul pe locul 9, în afara oricăror probleme, în timp ce Dinamo a rămas codașă, pe 11, între echipele rămase în competiție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.