Mai puține medalii pentru canotorii timișoreni la Campionatul Național de fond pentru...

Mai puține medalii pentru canotorii timișoreni la Campionatul Național de fond pentru seniori și tineret desfășurat pe Bega. Niciun loc 1 pentru localnici în 2018

0
DISTRIBUIȚI
Foto: FR Canotaj / Facebook

Campionatul Național de fond pentru seniori și tineret la canotaj și-a desfășurat o nouă ediție pe Canalul Bega din Timișoara. Din păcate rezultatele sportivilor care reprezintă cluburile locale sunt în scădere.


Doar trei medalii rămân în oraș și niciuna nu este de aur. Radu Bârdan și David Baloșin au luat argintul, la fel ca și colegul de la CSM Laurențiu Danciu, care a concurat la simplu tineret.

Conform rezultatelor din actuala ediție canotajul local e în scădere de turație. Cel puțin la nivel de tinere și seniori. Radu Bârdan și David Baloșin (CSM Timișoara) au luat medalia de argint la proba dublu rame fără cârmaci masculin – categorie ușoară cu timpul 27.00. Proba a fost câștigată de un echipaj de la CSM Suceava, format din Gabriel Schiopoaea și Giani Anton). Pe 3 s-a clasat un alt echipaj local, de la CSU Politehnica de această dată, format din Casian Dacian Penta și Ferencz Albert Kovacs.

La 1xTM (simplu tineret masculin) Laurențiu Danciu, de la CSM Timisoara, a încheiat de asemenea în argint, cu timpul 26:35.22. Proba a fost câștigată de Cristian Cojocaru, de la Steaua.

Rezultatele complete ale ediției din acest an, desfășurate în între 18 și 19 aprilie, pot fi consultate AICI. De astăzi e rândul juniorilor să intre în apa Begăi. Anul trecut timișorenii au obținut cinci podiumuri, inclusiv medalii de aur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.