Ripensia Timișoara a pierdut la Balotești după ce a primit trei goluri...

Ripensia Timișoara a pierdut la Balotești după ce a primit trei goluri cu capul. Staff redus numeric pentru roș-galbeni în Ilfov

0
DISTRIBUIȚI

FC Ripensia a pierdut un duel de clasament important în runda a 31-a a Ligii a II-a. Roș-galbenii au cedat în fief-ul celor de la CS Balotești, scor 1-3, și rămân la doar cinci puncte distanță de zona retrogradării. Claudiu Apro a marcat singurul gol al timișorenilor după ce gazdele au punctat de trei ori prin lovitur de cap!

”Ripi” s-a deplasat în Ilfov cu un staff redus numeric. Conform liga2.ro doar directorul sportiv Radu Suciu și antrenorul principal Ciprian Urican s-au aflat pe banca roș-galbenilor alături de rezerve.

Doar 11 minute a fost 0-0 la Balotești.


Gazdele au deschis scorul prin experimentatul Ovidiu Herea, cu o lovitură de cap în stânga lui Rădulescu. La pauză avea să fie 2-0 după ce Eugen Nica a înscris în minutul 32 tot în urma unei reluări cu capul. După o oră de joc tabela indica scor de masa verde, căci același Nica a punctat din nou și a făcut cu aceeași parte a corpului. Singura diferență fiind că de această dată balonul a lovit pământul înainte de a intra în poarta bănățenilor.

Golul de onoare al lui ”Ripi” a venit cu un sfert de oră înainte de final, când Călin Toma, lider la ”assist-uri” pentru timișoreni, a trimis o minge din lovitură liberă iar Apro a înscris din apropiere în ciuda opoziției lui Eșanu. Timișorenii au mai avut o șansă de a marca în prelungiri, tot prin Apro, dar de această dată portarul s-a opus.

Deoarece UTA va câștiga probabil cu 3-0, la masa verde, meciul cu ASU Poli, ripensiștii vor cădea pe locul 13, ocupat înaintea rundei intermediare chiar de către CS Balotești.

CS Baloteşti: Eşanu – Dedu, Bolozan (84 Marciuc), Flămânzeanu, N. Filip – V. Andrei, Cl. Herea (cpt.), Ov. Herea, F. Paraschiv (67 Pătrașcu) – M. Neagu (56 Novac), E. Nica. Antrenor: Augustin Călin.

FC Ripensia Timișoara: Rădulescu – Burdeţ (90 Golda), Bocşan, Apro, C. Toma (cpt.) – Stoi, L. Tudor – Mediop, Ad. Ungureanu, Bobină (46 Țugui) – Dumiter. Antrenor: Ciprian Urican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.