Servicii de dezinsecție și deratizare prin atribuire directă, la Timișoara. Când ar...

Servicii de dezinsecție și deratizare prin atribuire directă, la Timișoara. Când ar putea fi semnat contractul

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune pentru timișoreni. În cel mult două săptămâni, țânțarii, căpușele și șobolanii care în prezent au devenit parte din peisaj vor deveni o amintire. Primăria Timișoara va contracta servicii de dezinsecție și deratizare, prin atribuirea directă a serviciilor până la finalizarea licitației postate pe SEAP, cu termen de depunere a ofertelor 30 mai.

„Săptămâna viitoare se va derula procedura de achizițe a serviciilor de dezinsecție. Eu estimez că în două săptămâni se va da masiv cu substanțele de rigoare pentru dezinsecție.


Este un lucru foarte supărător faptul că în Timișoara ne-au terorizat insectele în acești ani. Evident că lumea mă consideră pe mine vinovat, că atunci când ești primar, tot ce nu este în regulă ți se atribuie ție”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Întrebat cum i-a convins pe angajații din primărie să semneze procedura de contractare a unei firme care să facă dezinsecție și deratizare până la organizarea licitației, edilul a explicat că „le-am atras atenția că ar fi extrem de grav să moară oameni sau să ajungă oameni în spitale mușcați de căpușe. Le-am atras atenția să nu uite că au răspundere și că dacă se întâmplă ceva, va trebui să personalizăm răspunderea. Eu chiar nu sunt vinovat, am făcut tot ce îmi stătea în putință pentru rezolvarea acestei probleme”.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.