Filmul muzical „Concertul“ se lansează cu un triplu eveniment: proiecție oficială, lansare...

Filmul muzical „Concertul“ se lansează cu un triplu eveniment: proiecție oficială, lansare de DVD și concert acustic VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1926436894">

Filmul muzical „Concertul“ va fi lansat printr-un eveniment cu ștaif, acesta spunând povestea unor muzicieni care aleg să constituie un grup, Stepan Project Blues Foundation, cu care să cânte la prima ediție din iulie 2016 a WolfBlues Festival de la Gărâna. Acțiunea începe cu perioada anilor ’70 – ’80 și se continuă, ca un arc peste timp, până în zilele noastre, intercalându-se cu concertul grupului din cadrul festivalului.

„Muzica blues este o muzică de stare, este la baza curentului, a mişcării, e un gen cu multe subterfugii. Jimi Hendrix spunea că nu există rocker care să nu ştie să cânte blues. Este o bucurie să ne reîntoarcem la origini. Pare o muzică mai simplă, dar este foarte profundă, contează foarte mult starea. Cei care ne cunosc ştiu că pregătim concertele aproape milimetric. Eu sunt cunoscut pentru faptul că sunt perfecţionist. În cadrul festivalului Wolfblues vom cânta blues-rock. Nu vreau să dezvălui suprizele pe care le-am pregătit pentru această ocazie specială. Vom cânta şi câteva piese ale unor mari muzicieni care au defrişat drumuri în anii 60 şi 70. Vom transmite o stare de spirit foarte bună“, spunea Ilie Stepan înaintea concertului care a avut loc la prima ediție a festivalului Wolfblues. Alături de el din formula grupului mai fac parte Dixie Krauser, Horia Crişovan, Bogdan Bogy Nagy şi Florin Cvaşa.

Filmul „Concertul “este produs de Erste Asset Management, find o producție Salvați Patrimoniul Timișoarei, Show Factory și Working Class Production. Durata filmului realizat de Cosmin Țiglar este de 105 minute.

Evenimentul de lansare a acestui film muzical va avea loc în 26 aprilie la Reflektor Venue, de la ora 20.00, cu proiecția oficială și lansarea DVD-ului, urmând ca de la ora 22.00 să se desfășoare un concert acustic Stepan Project Blues Foundation. Intrarea la acest eveniment este liberă în limita locurilor disponibile, iar prezentatorii evenimentului vor fi Mircea Mihăieș și Mimo Obradov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.