Parfum de epocă în centrul Timișoarei. Zeci de mașini istorice, admirate în...

Parfum de epocă în centrul Timișoarei. Zeci de mașini istorice, admirate în Piața Operei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-878363285">

Piața Operei a fost, astăzi, neîncăpătoare, timp de câteva ore. Asta pentru că a fost organizată o nouă ediție a evenimentului Retroparada Primăverii. În total, aproximativ 50 de mașini și motociclete de epocă, vechi de cel puțin 30 de ani, deținute de proprietari din România, au putut fi admirate în centrul Timișoarei. Astfel, nu puține au fost persoanele de toate vârstele care au venit să se fotografieze cu vehiculele istorice.

Potrivit organizatorilor, cea mai veche mașină expusă în centrul Timișoarei a fost realizată în anul 1938. În ceea ce privește prețurile, unele vehicule, pe care timișorenii le-au văzut doar în filme sau în reviste, ajung să coste și 50.000 de euro.

De asemenea, în Piața Operei au mai putut fi văzute numeroase Dacii restaurate, câteva motociclete, camioane sau mașini decapotabile.

La ora 13.00, vehiculele istorice au plecat într-o paradă pe principalele bulevarde ale orașului, punctul de oprire fiind castelul de la Moșnița.

De asemenea, astăzi și mâine, în Piața Unirii are loc o altă expoziție de mașini și motociclete retro. Organizatorii, Asociația Piața Unirii, au pregătit și un picnic pe iarbă, muzică retro și tango.

“Nu uitaţi pantofii de tango, pătura şi coşul de picnic. Dacă totuşi uitaţi acasă păturica în carouri, noi vă punem la dispoziţie gratuit 30 de pături fluffy”, arată reprezentanții asociației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.