Primarul Robu, măsuri dure în cazul cinematografului Timiș, în care funcționează un...

Primarul Robu, măsuri dure în cazul cinematografului Timiș, în care funcționează un club fără contract. Ce se va întâmpla la Studio

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a găsit o soluție inedită în conflictul cu patronii clubului care funcționează în incinta Cinema Timiș fără a mai avea contract. După ce înainte de Paști primarul Nicolae Robu spunea că patronii clubului ocupă locația în mod abuziv și că îi va acționa în instanță, astăzi, acesta a anunțat că a cerut furnizorilor de utilități să rezilieze contractele. „Noi am cerut, ca proprietari, să se întrerupă utilitățile în zonă pentru că noi nu avem încă nevoie de ele și se consumă ilegal.


În viitor, probabil o să facem acolo cinematecă, nu este decizia luată. Tot ce se întâmplă, se întâmplă ilegal în lipsa unui contract. (…) Unii au fost receptivi la a elibera spațiile ocupate ilegal și noi am fost receptivi, am înțeles că procesul de eliberare durează câteva săptămâni. Cu alții trebuie să mergem în instanță să acționăm legal”, a declarat Robu astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

Primarul Timișoarei spune că cinematografele Freidorf, Victoria și Unirea vor fi eliberate în curând, dar că pentru primărie va fi prioritară amenajarea cinematografelor Studio și Timiș. Probleme au fost găsite de primar și la Cinema Studio, acolo unde Robu spune că patronii unor terase din zonă au amenajat un mic depozit de fructe. Edilul a anunțat că a cerut să se schimbe yalele pentru ca toți cei care și-au depozitat produsele fără temei legal să nu mai aibă acces.

Primarul a fost întrebat, în timpul conferinței, dacă în sediul Cinema Timiș ar urma să fie amenajată o pizzerie, cu acordul Primăriei Timișoara. Robu a răspuns că „cred că numai o minte bolnavă poate să lanseze asemenea informatii. Mă bucur că m-ați întrebat, că nu am alt răspuns”. Pizzeria despre care se vorbea era a prietenului Sandei Greblă, consiliera sa personală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.