Primarul Robu, reacție după anunțul PMP de rupere a protocolului de colaborare...

Primarul Robu, reacție după anunțul PMP de rupere a protocolului de colaborare cu PSD, pentru șefia CJ Timiș. Pe cine critică

0
DISTRIBUIȚI

Reacție promptă a primarului Timișoarei, Nicolae Robu, după anunțul de dimineață al liderului PMP Timiș Cornel Sămărtinean privind ruperea protocolului de colaborare cu PSD și ALDE, semnat în 2016, pentru formarea unei majorități la conducerea PMP Timiș.


Deși a anunțat ruperea protocolului cu PSD și ALDE, liderul PMP a subliniat că este dispus la reînnoirea acestuia cu condiția ca în Timiș să fie făcute mai multe investiții să fie implementate mai multe proiecte cu fonduri europene.

„Salut, din Porto, denunțarea de către PMP a protocolului de colaborare cu PSD. PMP este un partid de dreapta, iar partidele de dreapta trebuie să strângă rândurile pt a învinge PSD-ul, nicidecum să se alieze cu PSD! Sper ca noi, aici, în județul Timiș, să dăm exemplu de înțelepciune și înțelegere corectă a modului cum trebuie să facem politică! Dacă fosta conducere PMP ar fi avut aceeași abordare ca actuala, jud. Timiș ar fi fost, astăzi, condus de dreapta politică! PNL a făcut, în 2016, tot ce i-a stat în putință în acest sens!”, a scris Robu pe Facebook, în urmă cu puțin timp. Edilul-șef se află într-o vizită oficială în orașul portughez Porto.

Din punct de vedere tehnic, Nicolae Robu ar putea încerca, din postura de lider al PNL Timiș, formarea unei noi majorități la CJ Timiș, majoritate în care PNL să dețină funcția de președinte al instituției. PNL este al doilea cel mai bine reprezentat partid după PSD Timiș, cu 14 consilieri județeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.