Probleme mari pe Autostrada Lugoj – Deva: lotul 1 a început să...

Probleme mari pe Autostrada Lugoj – Deva: lotul 1 a început să se crape. Ce spune constructorul FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Probleme mari pe lotul 1 al Autostrăzii Lugoj – Deva. Șoseaua a început să se crape, iar pe drumul de legătură spre Lugoj (A6), la km 5,500, a apărut și o alunecare de teren, conform unor imagini realizate săptămâna trecută.

Potrivit Economica.net, tronsonul a fost construit de către italienii de la Tirrena Scavi. Lotul a fost deschis parțial circulației pe o porțiune de 17 km, între Traian Vuia și Balinț, în decembrie 2013, iar în 2015, pe restul de 10 km, între Balinț și Sanovița.

Din cauza degradărilor care au apărut constant după ce circulația a fost deschisă și pentru că Tirrena Scavi nu le-a remediat, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a refuzat anul trecut să facă recepția finală a lucrărilor. Motivul ar fi că s-au făcut doar cârpeli pe mici porțiuni.

„Trebuia să facem nişte reparaţii. A venit vremea rea, nu ne-am putut încadra în timp şi a rămas să facem recepţia finală anul acesta, după ce vom interveni în anumite zone. Ştim despre ce e vorba, au fost identificate toate problemele, au fost nişte mişcări de taluzuri.


Vom face nişte reparaţii primăvara. Probabil că acum după Sărbători ne organizăm”, a explicat un reprezentant al firmei constructoare, pentru Economica.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.