Program prelungit la transportul în comun în noaptea de Înviere. Cum se...

Program prelungit la transportul în comun în noaptea de Înviere. Cum se va circula de sărbători la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Tramvaiele și autobuzele Societății Publice de Transport din Timișoara vor circula cu program special de Paști.


STPT a emis un comunicat de presă prin care anunță principalele modificări în graficul de circulație a vehiculelor regiei.

„În noaptea de Înviere, S.T.P.T. va prelungi programul principalelor linii de transport în comun și anume, 2, 7 şi 8 tramvaie, 14, 15 troleibuze şi 33, E7 autobuze. Acestea vor circula până la ora 3:30, cu staționare la capete de traseu între ora 00:00 și 1:30, în timpul slujbei religioase de Înviere. În perioada sărbătorilor Pascale, linia 33 barat va avea un program modificat. Astfel, în data de 7 aprilie 2018 ultima plecare de la Metro va fi la ora 18:58, iar duminică, în 08 aprilie, autobuzul nu va circula. În a doua zi de Paşte, luni 09 aprilie, toate mijloacele de transport în comun vor circula conform programului de duminică”, a informat STPT.

Și chioșcurile STPT vor avea program special de Paști. Sâmbătă, orarul la punctele de lucru din Piața 700 și de la Muzeul de Transport „Corneliu Mikosi” va fi de la ora 06.00 la 14.00, iar în prima și a doua zi de Paști toate chioșcurile de vânzare a titlurilor de călătorie vor fi închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.