Roxana Iliescu, reacție pe Facebook după alegerile cu bătaie pentru șefia PMP...

Roxana Iliescu, reacție pe Facebook după alegerile cu bătaie pentru șefia PMP Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Învinsă în competiția pentru șefia PMP Timiș unde a obținut un scor de doar 17 voturi, Roxana Iliescu, a avut o primă reacție pe Facebook. Amintim că sâmbătă în timpul alegerilor pentru șefia PMP Timiș, între susținătorii Roxanei Iliescu și cei ai lui Cornel Sămărtinean a izbucnit un adevărat conflict.


S-a lăsat cu lovituri, îmbrânceli, amenințări și cu urlete. Mai mulți membri PMP, printre care și o tânără, au fost scoși din sală.

„Unii se simț mândri pentru „măreața realizare” de sâmbătă. Eu una nu. Depășind conflictul în șine, depășind mizele personale, nu pot să spun decât că îmi pare rău că oamenii care au fost atât timp lângă noi au ajuns să suporte o astfel de situație. La fel de jenată mă simț și față de comunitatea presei timișene. Pentru partea care ține de statut, regulament sau lege, pot să spun doar că vom depune contestații, atât eu, cât și colegii care s-au simțit nedreptățiți de deciziile luate împotriva lor. Pentru ceea ce ține de bun simț, de civilizație, de ceea ce s-a întâmplat sâmbătă, mă tem că nu am mare lucru de făcut decât să spun că regret că am arătat nu ceea ce putem, ci ceea ce suntem în stare. Sper să ne putem ridica…”, a scris Roxana Iliescu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.