SCM Timișoara a încheiat primul sezon în elită pe locul 5. Baschetbalistele...

SCM Timișoara a încheiat primul sezon în elită pe locul 5. Baschetbalistele alb-violete au învins Alexandria în două jocuri

0
DISTRIBUIȚI

Formația feminină de baschet a SCM-ului a încheiat azi socotelile cu ediția 2017-18 a Ligii Naționale. Elevele lui Mihai Coldea au învins ACSBT Alexandria în finala pentru locurile 5-6. Scorul a devenit azi 2-0 după două întâlniri între cele două.


A fost 96-62 pentru bănățence în urmă cu trei zile în deplasare, în timp ce azi alb-violetele s-au impus acasă cu 70-43.

Timișorencele au dominat și partida de astăzi cu gruparea din Teleorman. 21-13 a fost scorul primul sfert. Alexandria a egalat la 23-23 în sfertul 2, dar a fost doar temprar echilibru. La pauza mare gazdele aveau +10 pe tabelă. În fine, sfertul 3 a fost câștigat cu 16-9 deși s-a apelat practic la tot lotul. Iar ultima pătrime s-a reluat de la 51-34.

Dlesha Lloyd, cu 29 de puncte, a fost cea mai bună marcatoare a partidei. Stoiedin (16 puncte), Pop (6), Ardelean (4), Filip (4), Burdgess (4), Ivășchescu (3), Lupu (3) și Badi (1) au fost celelalte realizatoare de la SCM Timișoara. De partea cealaltă, cele mai bune marcatoare ale vizitatoarelor au fost Alina Podar și Mihaela Mihai, cu câte 12 puncte fiecare.

În urma acestei victorii nou promovata SCM Timișoara încheie primul sezon în primul eșalon pe locul 5. În finala campionatului, care se dispută în sistemul cel mai bun din cinci jocuri, Sepsi Sf. Gheorghe are 2-0 în duelul cu Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.