Tensiuni la UTA – ASU Poli. Suporterii timișoreni nu sunt lăsați să...

Tensiuni la UTA – ASU Poli. Suporterii timișoreni nu sunt lăsați să intre UPDATE 4 Fanii arădeni au rămas și ei afară FOTO și VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Fanii timișoreni s-au deplasat în număr mare la Șiria pentru derby-ul cu UTA însă accesul acestora a fost blocat de către Jandarmerie, chiar dacă timișorenii au bilete. Așa cum clubul arădean anunța în zilele premergătoare meciului, oficialii arădeni intenționează să permită doar accesul a 70 de suporteri oaspeți, acesta fiind numărul de tichete trimis clubului bănățean. Alb-violeții au cumpărat, însă, 350 de bilete, astfel că s-au deplasat în număr mare la Șiria.

Situația poate degenera, pentru că suporterii arădeni, într-un gest de solidaritate, au anunțat că nici ei nu vor intra pe stadion dacă rivalii nu vor fi primiți, sugerând propriului club să rezerve pentru oaspeți peluza opusă celei în care vor lua loc suporterii alb-roșii.

Partida dintre ASU Politehnica și UTA Arad va începe la ora 17.00.

Vom reveni cu amănunute.

UPDATE Suporterii arădeni, care au cerut conducerii să permită accesul tuturor oaspeților pe stadion, intenționau să se deplaseze la locul unde sunt ținuți timișorenii, lucru care i-ar fi pus pe jandarmi într-o situație dificilă.


Aceștia au aliniat mai multe mașini pentru a împiedica accesul fanilor arădeni.

O parte dintre suporterii timișoreni sunt de părere că echipa nu ar trebui să intre pe teren în caz că fanii nu sunt lăsați să intre, în timp ce între conducerea clubului arădean și fanii „Bătrânei Doamne” are loc o ședință.

UPDATE 2 Meciul ar putea începe cu o întârziere de 15 minute.

UPDATE 3 Partida a început cu 7 minute întârziere, însă galeriile celor două echipe lipsesc de pe stadion.

UPDATE 4 În semn de solidaritate cu rivalii lor, suporterii arădeni au rămas și ei afară, de unde își încurajează echipa, dar și apostrofează conducerea.

UPDATE 5 Jandarmii au pregătit, din timp, un țarc pentru suporterii alb-violeți, unde aceștia au stat pe tot parcursul meciului. Timișorenii au încercat să treacă de barajul forțelor de ordine, însă au renunțat rapid la idee.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.