Accident feroviar în Timiş. Un microbuz a fost lovit de un tren

Accident feroviar în Timiş. Un microbuz a fost lovit de un tren

1
DISTRIBUIȚI

Accdidentele feroviare nu lipsesc nici în locurile unde trenurile circulă cu o viteză foarte mică.


Cu câteva zeci de minute în urmă, un microbuz a fost lovit de un Regio, în apropierea localităţii timişene Teremia Mare.

În mijlocul de transport în comun se afla doar conducătorul şi un singur pasager, care nu au necesitat îngrijiri medicale. Nici şoferul neatent al autovehiculului nu a păţit nimic, incidentul fiind soldat doar cu pagube materiale minore. La faţa locului s-au deplasat din partea Subunităţii de Pompieri Sânnicolau Mare o autospecială de stingere cu apă şi spumă, patru subofiţeri şi o ambulanţă SMURD cu trei subofiţeri.

„Un bărbat de 60 de ani a condus un microbuz pe DN59C, iar la trecerea la nivel de calea ferată nu a respectat semnificaţia indicatorului «Stop», fiind surprins şi accidentat de un tren care circula din direcţia Teremia Mare în direcţia Comloşu Mare. În urma impactului a rezultat doar avarierea microbuzului şi nu s-au înregistrat victime omeneşti. În cauză, conducătorul auto de 60 de ani urmează a fi sancţionat contravenţional”, a transmis Ionuţ Sârbu, purtător de cuvânt al IPJ Timiş.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. O mare problemă la trecerile la nivel cu calea ferată o reprezintă vegetația care împiedică vizibilitatea conducătorului auto.Exemple sunt nenumărate cel puțin pe drumul ce leagă Sânnicolau Mare de Arad sau Sânnicolau Mare de Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.