Centrul Timișoarei, plin cu garduri metalice având inscripția ”Poliția Locală Arad”. Reacția...

Centrul Timișoarei, plin cu garduri metalice având inscripția ”Poliția Locală Arad”. Reacția primarului Falcă UPDATE De cine au fost aduse

0
DISTRIBUIȚI

Timișorenii care au trecut, astăzi, prin zona centrală a orașului, în special pe lângă Piața Unirii, au fost surprinși să vadă sute de garduri metalice cu inscripția ”Poliția Locală Arad”. Gardurile erau legate câte cinci și așezate în apropierea intersecțiilor dar și pe lângă clădiri, inclusiv în zona Palatului Dicasterial, care adăpostește instanțele și parchetele și care beneficiază de pază din partea Jandarmeriei.

Contactat de PRESSALERT.ro pentru a explica ce caută gardurile Poliției Locale Arad pe străzile din Timișoara, primarul Gheorghe Falcă a afirmat ”Mulțumesc de întrebare.


Întrebați-i pe cei din Timișoara și vă dau ei răspunsul”. Până la ora redactării acestui material, reprezentanții Poliției Locale Timișoara nu au oferit nicio explicație pentru gardurile colegilor din Arad.

UPDATE 1 Gardurile au fost aduse de Universitatea de Vest din Timișoara care, în 2 iunie,  organizează Liberty Marathon. Rectorul Universității de Vest, deputatul PNL Marilen Pirtea, a susținut că ”nu le-am văzut. Știu că am luat garduri pentru această competiție”. Laurenșiu Georgescu, directorul general administrativ al UVT a declarat pentru PRESSALERT.ro că ”am închiriat de la Primăria Arad 800 de metri liniari de gard, cu 2 lei/mp. Au o hotărâre de consiliu local care le permite să închirieze. Suntem obligați să asigurăm delimitarea perimetrului. Am luat garduri și de la Jandarmerie și de la Poliția Locală Timișoara, dar ei au mai puține. Cum la Arad au două evenimente mari internațioanale, au mai multe garduri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.