Elevii de aur ai județului Timiș și profesorii care i-au pregătit, premiați...

Elevii de aur ai județului Timiș și profesorii care i-au pregătit, premiați în cadrul evenimentului “Maratonul Inteligenței”. Cum sunt răsplătiți

0
DISTRIBUIȚI

medalii fizica olimpiade nationale

Copiii de aur ai județului Timiș, care au obținut premii la olimpiadele naționale din acest an școlar, vor fi premiați, în această seară, în cadrul unui eveniment organizat de Arhiepiscopia Timișoarei și inspectoratul școlar, cu sprijnul Consiliului Județean Timiș.

Este vorba de “Maratonul Inteligenței”, organizat la Sala Capitol, începând cu ora 19.00.


În total, vor urca pe scenă 134 de elevi geniali, cu rezultate deosebite, precum și peste 100 de profesori care i-au ajutat să obțină astfel de performanțe.

Pe lângă diplome, elevii și profesorii vor fi răsplătiți cu un premiu financiar consistent, pentru locul I fiind acordată suma de 1.260 de lei. Potrivit organizatorilor, vor fi oferite premii în valoare totală de 168.000 de lei, dintre care 18.000 au fost oferiți de Arhiepiscopia Timișoarei, iar restul de Consiliul Județean Timiș.

“Acest proiect derulat de Arhiepiscopia Timișoarei și Inspectoratul Școlar Județean Timiș, cu sprijnul Consiliului Județean, sub genericul Maratonul inteligenței, vine să motiveze tinerii valoroși ai județului pentru că este nevoie de inteligența lor în instituțiile și firmele din țară”, a declarat preotul Zaharia Pereș, din partea Arhiepiscopiei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.