Locul în care copiii pot deveni supereroi, iar părinții lor pot face...

Locul în care copiii pot deveni supereroi, iar părinții lor pot face fapte bune, într-un eveniment inedit de 1 Iunie

0
DISTRIBUIȚI
Foto: fatherly.com

Copiii și părinții lor au ocazia să petreacă un 1 Iunie de poveste, participând la un eveniment ce va avea loc la Herneacova. Micuții sunt așteptați cu ateliere creative, curse cu obstacole, sesiuni de pictură pe față și multe alte surprize. Adulții vor putea să și contribuie la o cauză nobilă, cumpărând un bilet de tombolă în cadrul evenimentului intitulat ”Împreună construim vise”.

Copiii care vor fi prezenți, vineri, la Herneacova se vor putea transforma în supereroi și zâne, îmbrăcând costume puse la dispoziție de organizatori, și vor putea face fotografii în aceste ipostaze. ”Vor fi pregătite diverse ateliere, constând în pictură pe față, dansuri, modelare de baloane, curse cu obstacole și multe jocuri ale copilăriei, toate cu participarea party trainerului Nini Andrei”, precizează organizatorii, într-un comunicat de presă.

De asemenea, întâlnirea de la Herneacpva reprezintă și o oportunitate de a veni în sprijinul copiilor cu dizabilități, ajutându-i să aibă acces gratuit la terapia în apă.


În acest sens, participanții pot cumpăra bilete de tombolă, iar banii proveniți din vâzarea acestora vor merge către scopul sus-menționat. În cadrul tombolei se vor pune la bătaie diverse premii, precum prinzătoare de visuri, creioane colorate sau vouchere la diverse cursuri pentru copii (dans, balet, canto etc).

Evenimentul este organizat de Domeniul Herneacova, Asociația Școala Mamei Junior și de Clubul Tip Top. Suntem foarte recunoscători celor de la Domeniul Herneacova, care au ales să își deschidă inima către copiii cu nevoi speciale și să ne ajute în organizarea acestui eveniment deosebit în sprijinul lor. Așteptăm toți părinții să ne distrăm de 1 iunie împreună și să construim vise”, a declarat, în cadrul aceluiași comunicat, dr. Ioana Vârtosu, președinta Asociației Școala Mamei Junior, o fundație înființată în anul 2003 din dorința de a veni în sprijinul viitorilor părinți.

În această perioadă, mai precis de joi până duminică, la Domeniul Herneacova va avea loc Concursul Național de Sărituri peste Obstacole – Herneacova National Jumping -, astfel că cei prezenți vor avea ocazia să urmărească și o competiție la care s-au înscris peste 200 de cai din România și Europa, cu premii în valoare de peste 54.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.