SCM Politehnica a pierdut meciul 2 cu Minaur Baia Mare din grupa...

SCM Politehnica a pierdut meciul 2 cu Minaur Baia Mare din grupa 5-8. Pero Milosevic a avut o bancă ”scurtă”

0
DISTRIBUIȚI
Foto arhivă

SCM Politehnica Timișoara și Minaur Baia Mare vor avea nevoie de un al treilea meci pentru tranșarea disputei din grupa 5-8. Maramureșenii au făcut 1-1 la general după ce s-au impus astăzi cu 29-27 pe teren propriu în fața bănățenilor. Tehnicianul Pero Milosevic, care s-a arătat nemulțumit de atitudinea unora dintre elevii săi după succesul de la mijlocul săptămânii, nu a mizat nici azi pe nu mai puțin de patru nume.

SCM Poli a fost condusă în prima parte cu 10-5 dar scorul la pauză dădea speranțe.


Era doar 14-13 pentru Baia Mare. Gazdele au avut +4 și în partea secundă, dar finalul a fost strâns, inclusiv cu timișorenii temporar la conducere (26-27). Dar alb-violeții nu au mai înscris după reușita lui Marjanovic, survenită cu cinci minute înainte de final. Minaur a împins astfel jocul în ”decisiv”. Meciul 3 dintre cele două se va disputa joia viitoare la Timișoara.

Antrenorul Pero Milosevic s-a plâns chiar după victoria de la mijlocul săptămânii, scor 32-26, că o parte dintre elevii săi se menajează, în timp ce alții își dau viața pe teren. Timișorenii îl vor pierde sigur la vară pe Krsto Milosevic, care s-a înțeles cu Dobrogea Sud. În Maramureș au lipsit Răzvan Vâlceanu, Vuk Milosevic, Cristian Fenici și Didi Hrimiuc. După cum se știe căpitanul lui Poli s-a accidentat în meciul cu scandal de la Timișoara, pierdut în fața CSM-ului din București.

SCM Politehnica (marcatori): Orbovic (7 goluri), K. Milosevic (5), Lasica (1), Marjanovic (6), Cîmpan (2), Șania (2), Santeiu (4).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.